Select Page

60 Seconds Challenge Yarışması

Dünya çapında ABB partnerleri arasında yapılan “60 Saniye Challenge” isimli yarışmada Dünyada İkinci, Avrupa ve Türkiye’ de birinci olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

60 Seconds Challenge

Elektrifikasyon ürünleri üretim ve satışındaki dünya lideri ABB, dünya çapında partnerleri arasında “60 Seconds Challenge” isimli bir yarışma başlattı. Yarışmaya dünyanın bir çok ülkesinden ABB partnerleri videoları ile katıldılar. Birçok ABB Partneri sürücünün farklı özelliklerinden, kolay arayüzünden ve efektif çalışmasından bahsettiler. Videolar genel itibari ile 60 saniye anlatım içerecek ve bu süre zarfında ACQ580 sürücüsünü öne çıkartan özelliklerden bahsedilecekti.

Halıcı Elektronik olarak hazırladığımız içerikte sürücünün “Kapalı Çevrim Sistemlerde Su Seviyesi Kontrolü “ işleminin çok hızlı ve kolay yapıldığı üzerinde durduk. Videomuz 2.6 binden fazla izlendi ve 95’ in üzerinde beğeni almayı başardı.

Halıcı Elektronik olarak sadece teknik bir şirket değil, aynı zamanda insanlarla iç içe, son kullanıcı dostu bir firma olduğumuzun üzerinden böylece tekrar geçmiş olduk. Sürücü denildiğinde Türkiye ve bir gün Dünya’ da akla gelen ilk şirket olma ümidi ile, işimizi en iyi şekilde yaparak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Birincilik kazanan videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Submit a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir